NOS Jeugdjournaal interviewt schaatster Irene Schouten: "Hele andere vrouw"

NOS Jeugdjournaal interviewt schaatster Irene Schouten: "Hele andere vrouw"

Elke zondag stelt het Jeugdjournaal vragen van kinderen aan een BN'er. Deze week is dat de Koningin van de Winterspelen, Irene Schouten. Natuurlijk gaat het over schaatsen, maar ook over haar moeder.

<em>NOS Jeugdjournaal</em> interviewt schaatster <em>Irene Schouten</em>: &quot;Hele andere vrouw&quot; Elke zondag stelt het Jeugdjournaal vragen van kinderen aan een BN'er. Deze week is dat de Koningin van de Winterspelen, Irene Schouten. Natuurlijk gaat het over schaatsen, maar ook over haar moeder. ZiekDe moeder van Schouten kreeg een hersenbloeding en kan daardoor niet meer thuiswonen: "Ze is er nog wel, maar het is een hele andere vrouw. Ik ga elke week langs en dan vertel ik wat ik de hele week heb gedaan." Bekijk het interview van NOS Jeugdjournaal met Irene Schouten hierboven. Bekijk ook Video: Irene Schouten wil tijdens huldiging het liefst naar familie toe Bekijk deze video » Video: Olympische heldin Irene Schouten krijgt eer Ster Gouden Loeki uit te reiken Bekijk deze video » Irene Schouten: 'Ik had echt even vakantie nodig' (Tijd voor MAX) Bekijk deze video »
TV :
NOS Jeugdjournaal interviewt schaatster Irene Schouten: "Hele andere vrouw"

Ziek
De moeder van Schouten kreeg een hersenbloeding en kan daardoor niet meer thuiswonen: "Ze is er nog wel, maar het is een hele andere vrouw. Ik ga elke week langs en dan vertel ik wat ik de hele week heb gedaan."

Bekijk het interview van NOS Jeugdjournaal met Irene Schouten hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV