Dochter Johan Cruijff over Cruyff Legacy 14K: "Mijn vader hield van deze dagen"

Dochter Johan Cruijff over Cruyff Legacy 14K: "Mijn vader hield van deze dagen"

Morgen zou Johan Cruijff 75 jaar zijn geworden en om hem te eren werd vandaag de Cruijff Legacy 14K gehouden, een hardloopevenement waarmee de deelnemers geld hebben opgehaald voor het goede doel. Er is in totaal 385.000 euro ingezameld voor de Johan Cruyff Foundation.

Tekst gaat verder onder de video.

Dochter <em>Johan Cruijff</em> over <em>Cruyff Legacy 14K</em>: &quot;Mijn vader hield van deze dagen&quot; Morgen zou Johan Cruijff 75 jaar zijn geworden en om hem te eren werd vandaag de Cruijff Legacy 14K gehouden, een hardloopevenement waarmee de deelnemers geld hebben opgehaald voor het goede doel. Er is in totaal 385.000 euro ingezameld voor de Johan Cruyff Foundation. Tekst gaat verder onder de video. Dochter Johan CruijffDe opbrengst gaat naar de projecten van de Johan Cruyff Foundation. Deze staan allemaal in het teken van het creëren van ruimte voor kinderen om te sporten. Dochter Susila Cruijff was ook aanwezig en vertelt dat ze zijn verjaardag herinnert met een speciaal etentje. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dochter Johan Cruijff over Cruyff Legacy 14K: "Mijn vader hield van deze dagen"

Dochter Johan Cruijff
De opbrengst gaat naar de projecten van de Johan Cruyff Foundation. Deze staan allemaal in het teken van het creëren van ruimte voor kinderen om te sporten. Dochter Susila Cruijff was ook aanwezig en vertelt dat ze zijn verjaardag herinnert met een speciaal etentje.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's