Zien: Onsportieve Lewis Hamilton heeft Formule 1-seizoen al opgegeven

Zien: Onsportieve Lewis Hamilton heeft Formule 1-seizoen al opgegeven

Het is Max Verstappen weer gelukt om een zege binnen te halen tijdens de Grand Prix van Italië. De overwinning kwam voor Red Bull op het goede moment, na de zo desastreus verlopen race twee weken geleden in Australië. Voor Lewis Hamilton lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Onsportieve <em>Lewis Hamilton</em> heeft <em>Formule 1-seizoen</em> al opgegeven Het is Max Verstappen weer gelukt om een zege binnen te halen tijdens de Grand Prix van Italië. De overwinning kwam voor Red Bull op het goede moment, na de zo desastreus verlopen race twee weken geleden in Australië. Voor Lewis Hamilton lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. Tekst gaat verder onder de video. Lewis HamiltonDat zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton nu eigenlijk al opgeeft is misschien niet heel sportief, maar wel realistisch. Mercedes loopt op het moment enorm veel achter op directe concurrenten Red Bull en Ferrari, Hamilton finishte vandaag teleurstellend als dertiende. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Onsportieve Lewis Hamilton heeft Formule 1-seizoen al opgegeven

Lewis Hamilton
Dat zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton nu eigenlijk al opgeeft is misschien niet heel sportief, maar wel realistisch. Mercedes loopt op het moment enorm veel achter op directe concurrenten Red Bull en Ferrari, Hamilton finishte vandaag teleurstellend als dertiende.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV