Zien: Andy van der Meijde bedolven onder reactie na deelname Make Up Your Mind

Zien: Andy van der Meijde bedolven onder reactie na deelname Make Up Your Mind

Jezelf kunnen zijn in de voetbalwereld, dat is anno 2022 helaas nog steeds niet helemaal de standaard. Gelukkig is er langzaam wel verandering gaande en daar droeg oud-voetballer Andy van der Meijde door zijn deelname aan Make Up Your Mind gisteravond graag een steentje aan bij.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Andy van der Meijd</em>e bedolven onder reactie na deelname <em>Make Up Your Mind</em> Jezelf kunnen zijn in de voetbalwereld, dat is anno 2022 helaas nog steeds niet helemaal de standaard. Gelukkig is er langzaam wel verandering gaande en daar droeg oud-voetballer Andy van der Meijde door zijn deelname aan Make Up Your Mind gisteravond graag een steentje aan bij. Tekst gaat verder onder de video. Veel reactiesDoor zijn bijzondere metamorfose kon Andy rekenen op veel reacties, voornamelijk van zijn vrienden en kennissen. "Je bent echt knapper met make-up op. Ze vonden het heel mooi dat ik het gedaan heb", aldus Andy van der Meijde over zijn deelname aan Make Up Your Mind. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv.
TV :
Zien: Andy van der Meijde bedolven onder reactie na deelname Make Up Your Mind

Veel reacties
Door zijn bijzondere metamorfose kon Andy rekenen op veel reacties, voornamelijk van zijn vrienden en kennissen. "Je bent echt knapper met make-up op. Ze vonden het heel mooi dat ik het gedaan heb", aldus Andy van der Meijde over zijn deelname aan Make Up Your Mind.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's