Undercover in Nederland: Veroordeelde oplichtster Adriana J. aangepakt door Alberto

Undercover in Nederland: Veroordeelde oplichtster Adriana J. aangepakt door Alberto

In een nieuwe aflevering van Undercover in Nederland ging Alberto Stegeman op zoek naar de veroordeelde oplichtster Adriana J. Alberto en zijn team ontmaskeren deze pathologische leugenaar en pakken haar vervolgens hard aan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Undercover in Nederland</em>: Veroordeelde oplichtster <em>Adriana J.</em> aangepakt door <em>Alberto</em> In een nieuwe aflevering van Undercover in Nederland ging Alberto Stegeman op zoek naar de veroordeelde oplichtster Adriana J. Alberto en zijn team ontmaskeren deze pathologische leugenaar en pakken haar vervolgens hard aan. Tekst gaat verder onder de video. Adriana J.Als slachtoffers kennismaken met Adriana J. omschrijven ze haar in eerste instantie als intelligent, sociaal en welbespraakt. Maar als ze eenmaal zijn opgelicht door haar denken ze er heel anders over en passen woorden als geraffineerd, gemeen en uitgekookt beter bij haar. De vrouw werd eerder veroordeeld voor oplichting, maar blijft slachtoffers maken. Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Undercover in Nederland: aangeboden rijlessen in ruil voor seks (video) Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Oplichter Stan T. aangehouden en opgepakt in België Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Adriana J.
Als slachtoffers kennismaken met Adriana J. omschrijven ze haar in eerste instantie als intelligent, sociaal en welbespraakt. Maar als ze eenmaal zijn opgelicht door haar denken ze er heel anders over en passen woorden als geraffineerd, gemeen en uitgekookt beter bij haar. De vrouw werd eerder veroordeeld voor oplichting, maar blijft slachtoffers maken.

Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Veroordeelde oplichtster Adriana J. aangepakt door Alberto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV