Zien: Emaunel Macron verslaat Marine Le Pen in Franse presidentsverkiezingen

Zien: Emaunel Macron verslaat Marine Le Pen in Franse presidentsverkiezingen

Zondag 24 april 2022 om 22:18

Emmanuel Macron is volgens de exitpolls herkozen als president van Frankrijk. In de tweede en beslissende verkiezingsronde kreeg Macron 58,2 procent van de stemmen. Zijn directe tegenstander Marine Le Pen zou 48,1 procent van de stemmen hebben ontvangen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Emaunel Macron</em> verslaat <em>Marine Le Pen</em> in Franse presidentsverkiezingen Emmanuel Macron is volgens de exitpolls herkozen als president van Frankrijk. In de tweede en beslissende verkiezingsronde kreeg Macron 58,2 procent van de stemmen. Zijn directe tegenstander Marine Le Pen zou 48,1 procent van de stemmen hebben ontvangen. Tekst gaat verder onder de video. Lagere opkomstVolgens de meest recente cijfers ligt de opkomst met 72,8 procent iet lager dan de vorige presidentsverkiezingen, toen 74,5 procent van de stemgerechtigden kwam opdagen. Emmanuel Macron begint aan zijn tweede termijn en is de aankomende vijf jaar opnieuw president van Frankrijk. Bekijk de video van Sky News hierboven.
Nieuws :
Zien: Emaunel Macron verslaat Marine Le Pen in Franse presidentsverkiezingen

Lagere opkomst
Volgens de meest recente cijfers ligt de opkomst met 72,8 procent iet lager dan de vorige presidentsverkiezingen, toen 74,5 procent van de stemgerechtigden kwam opdagen. Emmanuel Macron begint aan zijn tweede termijn en is de aankomende vijf jaar opnieuw president van Frankrijk.

Bekijk de video van Sky News hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's