OMG: Tinder Swindler Simon Leviev bevriend met Lil' Kleine (video)

OMG: Tinder Swindler Simon Leviev bevriend met Lil' Kleine (video)

Simon Leviev, beter bekend als de verguisde Tinder Swindler, blijkt opvallende vrienden in Nederland te hebben. Als we hem moeten geloven, en daar kun je natuurlijk niet echt op vertrouwen, heeft hij de nodige gezellige momenten beleefd met niemand minder dan Lil' Kleine: "We gingen weleens samen naar Mad Fox, Izakaya en MOMO (clubs en een restaurant in Amsterdam, red.) en dat was superleuk."

Samen naar Ibiza
Leviev zegt dat de in opspraak geraakte rapper erg van hem gecharmeerd is en dat ze zelfs ook samen naar Ibiza zijn gegaan, waar ze ook met Martin Garrix rondgehangen hebben. Bekijk zijn hele verhaal in de video van Shownieuws hieronder.

OMG: <em>Tinder Swindler</em> Simon Leviev bevriend met Lil' Kleine (video) Simon Leviev, beter bekend als de verguisde Tinder Swindler, blijkt opvallende vrienden in Nederland te hebben. Als we hem moeten geloven, en daar kun je natuurlijk niet echt op vertrouwen, heeft hij de nodige gezellige momenten beleefd met niemand minder dan Lil' Kleine: "We gingen weleens samen naar Mad Fox, Izakaya en MOMO (clubs en een restaurant in Amsterdam, red.) en dat was superleuk." Samen naar IbizaLeviev zegt dat de in opspraak geraakte rapper erg van hem gecharmeerd is en dat ze zelfs ook samen naar Ibiza zijn gegaan, waar ze ook met Martin Garrix rondgehangen hebben. Bekijk zijn hele verhaal in de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: is Robin Singels de nieuwe vriendin van Lil Kleine? Bekijk deze video » Video: huis Meilandjes in Noordwijk verkocht voor dit bedrag Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op OMG: Tinder Swindler Simon Leviev bevriend met Lil' Kleine (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV