Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Al sinds mensenheugenis is het vaste prik: zaterdag, 18.55 uur, Kassa op NPO 1. Het consumentenprogramma van BNNVARA is vanaf vanavond echter elke maandag rond 20.30 uur te zien. Wel op dezelfde zender. OnrechtOok op dit nieuwe uitzendmoment blijft het programma, dat inmiddels ruim dertig jaar op televisie te zien is, doen waar het goed in is: opkomen voor de consument, vechten tegen onrecht en het bedrijven van betrouwbare consumentenjournalistiek. TestsNatuurlijk worden ook de befaamde tests weer uitgevoerd en rijdt de Belbus het land rond. Met deze Belbus komt Kassa naar de kijkers toe om zaken te behandelen. Kassa wordt tegenwoordig gepresenteerd door Amber Kortzorg en Ciana Mayam. :[broadcast:videos](ids:"382422,379992" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Al sinds mensenheugenis is het vaste prik: zaterdag, 18.55 uur, Kassa op NPO 1. Het consumentenprogramma van BNNVARA is vanaf vanavond echter elke maandag rond 20.30 uur te zien. Wel op dezelfde zender.

Onrecht
Ook op dit nieuwe uitzendmoment blijft het programma, dat inmiddels ruim dertig jaar op televisie te zien is, doen waar het goed in is: opkomen voor de consument, vechten tegen onrecht en het bedrijven van betrouwbare consumentenjournalistiek.

Tests
Natuurlijk worden ook de befaamde tests weer uitgevoerd en rijdt de Belbus het land rond. Met deze Belbus komt Kassa naar de kijkers toe om zaken te behandelen. Kassa wordt tegenwoordig gepresenteerd door Amber Kortzorg en Ciana Mayam.

:[broadcast:videos](ids:"382422,379992" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's