Humberto wil weten: zijn de problemen met auto Max Verstappen verleden tijd?

Humberto wil weten: zijn de problemen met auto Max Verstappen verleden tijd?

Max Verstappen en Red Bull Racing beleefden een topweekend op het circuit van Imola. De Nederlander won de GP van Emilia-Romagna en zijn teamgenoot Sergio Pérez werd tweede, waarmee de achterstand op Ferrari flink werd ingelopen. Humberto Tan wil echter maar één ding weten van Giedo van der Garde: zijn de problemen met de auto van Verstappen definitief verleden tijd?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> wil weten: zijn de problemen met auto <em>Max Verstappen</em> verleden tijd? Max Verstappen en Red Bull Racing beleefden een topweekend op het circuit van Imola. De Nederlander won de GP van Emilia-Romagna en zijn teamgenoot Sergio Pérez werd tweede, waarmee de achterstand op Ferrari flink werd ingelopen. Humberto Tan wil echter maar één ding weten van Giedo van der Garde: zijn de problemen met de auto van Verstappen definitief verleden tijd? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Hamilton 'gelapt'Van der Garde beaamt dat de problemen dit weekend als sneeuw voor de zon verdwenen waren, want Red Bull behaalde zo'n beetje de maximale score (daarvoor had Pérez alleen nog tweede moeten worden in de sprintrace). In de nabespreking van de race noemt hij vooral het moment dat Verstappen zijn oude rivaal Lewis Hamilton op een ronde achterstand rijdt "een momentje". Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Stefan de Vries nuanceert overwinning Emmanuel Macron: "Extreemrechts enorm gegroeid" Bekijk deze video » Sjaak Swart vertelt over unieke band met Johan Cruijff: "Wij luisterden naar elkaar" Bekijk deze video » Advocaat Ali B haalt uit naar Ellen ten Damme: "Zij bepaalt niet wie slachtoffers zijn" Bekijk deze video » Pieter Omtzigt wil klokkenluiders beschermen: "Ik ken klokkenluiders die zijn gevlucht" Bekijk deze video » Zien: Humberto Tan overhandigt eerste boek Cruijff 75 aan dochter Susila Bekijk deze video »
Talkshow :
Humberto wil weten: zijn de problemen met auto Max Verstappen verleden tijd?

Hamilton 'gelapt'
Van der Garde beaamt dat de problemen dit weekend als sneeuw voor de zon verdwenen waren, want Red Bull behaalde zo'n beetje de maximale score (daarvoor had Pérez alleen nog tweede moeten worden in de sprintrace). In de nabespreking van de race noemt hij vooral het moment dat Verstappen zijn oude rivaal Lewis Hamilton op een ronde achterstand rijdt "een momentje".

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV