Shownieuws: standbeeld Amalia van Johan Vlemmix zorgt voor discussie

Shownieuws: standbeeld Amalia van Johan Vlemmix zorgt voor discussie

Oranjefanaat Johan Vlemmix heeft een levensgroot standbeeld laten maken van en voor prinses Amalia. Dat is natuurlijk een superidee maar hoe wil hij dat gaan aanbieden in Maastricht, waar de koninklijke familie woensdag Koningsdag viert? 'Hij heeft er een miniatuurtje van laten maken en die wil hij aan Amalia geven en dan mag zij zeggen waar dit prachtige beeld naartoe moet', vertelt Evert Santegoeds.

'Beeld kan naar vuilnisbelt'
Ronald Molendijk, ook aanwezig in de studio, reageert vervolgens nogal flauw op de toch aardige geste van Vlemmix, die natuurlijk geen vlieg kwaad doet: 'Het beeld kan naar de vuilnisbelt of verbrandingsoven. Het is gênant om een vrouw van 18 op te zadelen met zoiets." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: standbeeld <em>Amalia</em> van Johan Vlemmix zorgt voor discussie Oranjefanaat Johan Vlemmix heeft een levensgroot standbeeld laten maken van en voor prinses Amalia. Dat is natuurlijk een superidee maar hoe wil hij dat gaan aanbieden in Maastricht, waar de koninklijke familie woensdag Koningsdag viert? 'Hij heeft er een miniatuurtje van laten maken en die wil hij aan Amalia geven en dan mag zij zeggen waar dit prachtige beeld naartoe moet', vertelt Evert Santegoeds. 'Beeld kan naar vuilnisbelt'Ronald Molendijk, ook aanwezig in de studio, reageert vervolgens nogal flauw op de toch aardige geste van Vlemmix, die natuurlijk geen vlieg kwaad doet: 'Het beeld kan naar de vuilnisbelt of verbrandingsoven. Het is gênant om een vrouw van 18 op te zadelen met zoiets." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook OMG: Tinder Swindler Simon Leviev bevriend met Lil' Kleine (video) Bekijk deze video » Video: huis Meilandjes in Noordwijk verkocht voor dit bedrag Bekijk deze video » Shownieuws: 'Danny de Munk blijft moedig overeind' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's