Advocaat Ali B haalt uit naar Ellen ten Damme: "Zij bepaalt niet wie slachtoffers zijn"

Advocaat Ali B haalt uit naar Ellen ten Damme: "Zij bepaalt niet wie slachtoffers zijn"

Bart Swier, de advocaat van Ali B, heeft zondagavond bij Humberto keihard uitgehaald naar zangeres Ellen ten Damme. Die beweerde dat ze met haar #MeToo-verhaal over Ali B de "slachtoffers" wil steunen. "Het is niet Ellen ten Damme die hierover oordeelt. Zij is niet degene die bepaalt of dit slachtoffers zijn," aldus Swier.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat <em>Ali B</em> haalt uit naar <em>Ellen ten Damme</em>: &quot;Zij bepaalt niet wie slachtoffers zijn&quot; Bart Swier, de advocaat van Ali B, heeft zondagavond bij Humberto keihard uitgehaald naar zangeres Ellen ten Damme. Die beweerde dat ze met haar #MeToo-verhaal over Ali B de "slachtoffers" wil steunen. "Het is niet Ellen ten Damme die hierover oordeelt. Zij is niet degene die bepaalt of dit slachtoffers zijn," aldus Swier. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. "Trial by media"Ali B's advocaat is ook niet te spreken over andere uitspraken van Ten Damme in De geknipte gast. Zo beweerde ze geen voorstander te zijn van een "trial by media" en wilde ze Ali B niet publiekelijk aan de schandpaal nagelen, "om dat vervolgens wel te doen" - volgens Swier. De advocaat geeft ook uitleg over de duur van het proces: wat zijn de stappen die we de komende tijd kunnen verwachten? Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Advocaat Ali B haalt uit naar Ellen ten Damme: "Zij bepaalt niet wie slachtoffers zijn"

"Trial by media"
Ali B's advocaat is ook niet te spreken over andere uitspraken van Ten Damme in De geknipte gast. Zo beweerde ze geen voorstander te zijn van een "trial by media" en wilde ze Ali B niet publiekelijk aan de schandpaal nagelen, "om dat vervolgens wel te doen" - volgens Swier. De advocaat geeft ook uitleg over de duur van het proces: wat zijn de stappen die we de komende tijd kunnen verwachten?

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV