Zien: Humberto Tan overhandigt eerste boek Cruijff 75 aan dochter Susila

Zien: Humberto Tan overhandigt eerste boek Cruijff 75 aan dochter Susila

Maandag 25 april 2022 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Humberto Tan</em> overhandigt eerste boek <em>Cruijff 75</em> aan dochter <em>Susila</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 24 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Vandaag (maandag 25 april) is de 75ste geboortedag van Johan Cruijff, de beste voetballer die Nederland ooit gekend heeft. Speciaal voor die gelegenheid schreef Yoeri van den Busken het prachtige dubbelboek Cruijff 75, met foto's en verhalen over Cruijff. De eerste editie van dat boek werd door Humberto Tan overhandigd aan Cruijffs dochter Susila, die zichtbaar onder de indruk is. "Dat vind ik het mooiste, fotoboeken. [...] Als ik 'm een beetje mis haal ik zo'n boek erbij en kijk ik naar al die mooie oude foto's." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Humberto Tan overhandigt eerste boek Cruijff 75 aan dochter Susila

Vandaag (maandag 25 april) is de 75ste geboortedag van Johan Cruijff, de beste voetballer die Nederland ooit gekend heeft. Speciaal voor die gelegenheid schreef Yoeri van den Busken het prachtige dubbelboek Cruijff 75, met foto's en verhalen over Cruijff. De eerste editie van dat boek werd door Humberto Tan overhandigd aan Cruijffs dochter Susila, die zichtbaar onder de indruk is. "Dat vind ik het mooiste, fotoboeken. [...] Als ik 'm een beetje mis haal ik zo'n boek erbij en kijk ik naar al die mooie oude foto's."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's