Million Dollar Island: wie graaft als eerste een gat en wint het spel?

Million Dollar Island: wie graaft als eerste een gat en wint het spel?

Maandag 25 april 2022 om 11:16

In Million Dollar Island moeten de deelnemers strijden voor hun plek op het eiland. Deze keer krijgen zes spelers de opdracht om zo snel mogelijk een gat te graven, om hier vervolgens als eerste doorheen te kruipen. De vijf langzaamste kandidaten moeten hun polsbandje inleveren en dit betekent dat ze ook per direct het eiland moeten verlaten.

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: wie graaft als eerste een gat en wint het spel? In Million Dollar Island moeten de deelnemers strijden voor hun plek op het eiland. Deze keer krijgen zes spelers de opdracht om zo snel mogelijk een gat te graven, om hier vervolgens als eerste doorheen te kruipen. De vijf langzaamste kandidaten moeten hun polsbandje inleveren en dit betekent dat ze ook per direct het eiland moeten verlaten. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Zondag in Million Dollar Island: Spanning stijgt aan de roulettetafel (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's