Echte Gooische Moeders komt 8 mei met Moederdag-special vanuit Disneyland

Echte Gooische Moeders komt 8 mei met Moederdag-special vanuit Disneyland

Maandag 25 april 2022 om 11:51

De realityserie Echte Gooische Moeders pakt flink uit voor Moederdag. Speciaal voor deze gelegenheid zijn de bekende mama’s vanuit het Gooi naar Parijs gereisd, om met hun mannen en kinderen te genieten in Disneyland. Vanaf 8 mei kun je deze special bekijken, volgens Pauline Wingelaar en haar vriendinnen mag je dit niet missen. “Geloof me, het was geweldig!”

Bekijk de aankondiging voor de Moederdag-special van Echte Gooische Moeders hieronder.

De Moederdag-special van Echte Gooische Moeders is vanaf 8 mei te zien bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv.

<em>Echte Gooische Moeders</em> komt 8 mei met Moederdag-special vanuit Disneyland De realityserie Echte Gooische Moeders pakt flink uit voor Moederdag. Speciaal voor deze gelegenheid zijn de bekende mama’s vanuit het Gooi naar Parijs gereisd, om met hun mannen en kinderen te genieten in Disneyland. Vanaf 8 mei kun je deze special bekijken, volgens Pauline Wingelaar en haar vriendinnen mag je dit niet missen. “Geloof me, het was geweldig!” Bekijk de aankondiging voor de Moederdag-special van Echte Gooische Moeders hieronder. De Moederdag-special van Echte Gooische Moeders is vanaf 8 mei te zien bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's