Bregje en date over zoenen in Tropenjaren: ‘Kijk maar wat je tegenkomt’

Bregje en date over zoenen in Tropenjaren: ‘Kijk maar wat je tegenkomt’

Maandag 25 april 2022 om 12:05

In Tropenjaren is te zien dat Bregje een afspraakje heeft met een man. Haar date laat op subtiele wijze weten dat ze wel met hem mee mag rijden. “Dan kunnen we misschien beginnen met een beetje zoenen. In de auto. Beetje in je nek, je dijbenen, je schouders.” Dit lijkt Bregje wel wat. “Ik zeg altijd: kijk maar wat je tegenkomt. Als je maar niks overslaat.”

Bekijk de video van Tropenjaren hieronder.

Tropenjaren is elke zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tropenjaren terugkijken bij Gids.tv.

Bregje en date over zoenen in <em>Tropenjaren</em>: ‘Kijk maar wat je tegenkomt’ In Tropenjaren is te zien dat Bregje een afspraakje heeft met een man. Haar date laat op subtiele wijze weten dat ze wel met hem mee mag rijden. “Dan kunnen we misschien beginnen met een beetje zoenen. In de auto. Beetje in je nek, je dijbenen, je schouders.” Dit lijkt Bregje wel wat. “Ik zeg altijd: kijk maar wat je tegenkomt. Als je maar niks overslaat.” Bekijk de video van Tropenjaren hieronder. Tropenjaren is elke zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tropenjaren terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's