Documentaire JC over Johan Cruijff maandag op NPO 2: bekijk eerste beelden

Documentaire JC over Johan Cruijff maandag op NPO 2: bekijk eerste beelden

Maandag 25 april 2022 om 12:27

Johan Cruijff zou maandag zijn 75e verjaardag vieren, en deze bijzondere gelegenheid laat NPO 2 niet ongemerkt voorbijgaan. Vanavond kun je kijken naar de documentaire JC over van de grootste Nederlandse voetballer aller tijden, die in 2016 overleed aan kanker.

Lees verder onder de video.

Documentaire <em>JC</em> over Johan Cruijff maandag op NPO 2: bekijk eerste beelden Johan Cruijff zou maandag zijn 75e verjaardag vieren, en deze bijzondere gelegenheid laat NPO 2 niet ongemerkt voorbijgaan. Vanavond kun je kijken naar de documentaire JC over van de grootste Nederlandse voetballer aller tijden, die in 2016 overleed aan kanker. Lees verder onder de video. Cruijff zijn voetbalkwaliteiten en uitsprakenDe docu laat Cruijff zien wie hij was als mens, en het gaat onder meer over zijn drijfveren. De uitzending bestaat volledig uit archiefmateriaal, zo zie je niet alleen maar Cruijff als persoon maar wordt ook zijn band met de media duidelijk. Cruijff wordt niet alleen herinnerd om zijn voetbalkwaliteiten, maar ook om zijn iconische uitspraken. Bekijk de trailer van de documentaire JC hierboven. De documentaire JC is maandag 25 april om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu JC terugkijken bij Gids.tv.

Cruijff zijn voetbalkwaliteiten en uitspraken
De docu laat Cruijff zien wie hij was als mens, en het gaat onder meer over zijn drijfveren. De uitzending bestaat volledig uit archiefmateriaal, zo zie je niet alleen maar Cruijff als persoon maar wordt ook zijn band met de media duidelijk. Cruijff wordt niet alleen herinnerd om zijn voetbalkwaliteiten, maar ook om zijn iconische uitspraken.

Bekijk de trailer van de documentaire JC hierboven.

De documentaire JC is maandag 25 april om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu JC terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's