S10 zingt bijzondere live-versie van Songfestival-nummer De Diepte (video)

S10 zingt bijzondere live-versie van Songfestival-nummer De Diepte (video)

Nog even geduld en dan zal S10 met De Diepte schitteren op het grote podium van het Eurovisie Songfestival. Hoe de act er precies uit komt te zien weten we nog niet, tot die tijd moeten we het nog doen met andere optredens van de zangeres. S10 heeft onder meer een bijzondere versie van haar Songfestivalliedje opgenomen met Joep Beving voor het Eurovision House Party.

Bekijk de beelden van de Eurovision House Party hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 & 14 mei plaatsvindt in Turijn

S10 zingt bijzondere live-versie van <em>Songfestival</em>-nummer <em>De Diepte</em> (video) Nog even geduld en dan zal S10 met De Diepte schitteren op het grote podium van het Eurovisie Songfestival. Hoe de act er precies uit komt te zien weten we nog niet, tot die tijd moeten we het nog doen met andere optredens van de zangeres. S10 heeft onder meer een bijzondere versie van haar Songfestivalliedje opgenomen met Joep Beving voor het Eurovision House Party. Bekijk de beelden van de Eurovision House Party hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 & 14 mei plaatsvindt in Turijn Zien: andere Songfestival-acts proberen De Diepte van S10 te zingen Bekijk deze video » Viktor & Rolf kleden S10: "Verwacht dat ze met een statement jurk of pak komen" (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
S10 zingt bijzondere live-versie van Songfestival-nummer De Diepte (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV