Boer zoekt vrouw: Yvon Jaspers spreekt verliefde boeren, Rob en Wendy zijn opgewonden

Boer zoekt vrouw: Yvon Jaspers spreekt verliefde boeren, Rob en Wendy zijn opgewonden

Yvon Jaspers was zondagavond in de aflevering van Boer zoekt vrouw op bezoek bij een aantal boeren die hun keuze hebben gemaakt. En er zijn maar liefst twee stellen die verliefd naast de presentatrice op de bank zitten.

Lees verder onder de video.

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Yvon Jaspers spreekt verliefde boeren, Rob en Wendy zijn opgewonden Yvon Jaspers was zondagavond in de aflevering van Boer zoekt vrouw op bezoek bij een aantal boeren die hun keuze hebben gemaakt. En er zijn maar liefst twee stellen die verliefd naast de presentatrice op de bank zitten. Lees verder onder de video. Jouke en Karlijn helemaal happyJouke koos voor Karlijn en zij zijn helemaal happy, ook tussen boer Hans en zijn Annette gaat het goed. Wendy weet nog niet zo goed wat ze voelt voor Rob, die wel vlinders in zijn buik heeft. De twee laten Yvon wel met rode wangen weten dat ze opgewonden zijn... Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Janine uit Boer zoekt Vrouw gaat de diepte in met Christiaan: "Ik ben zoals jij" (video) Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Vrouwen van Boer Jouke vinden hem "lastig peilen" Bekijk deze video »
BZV :
Boer zoekt vrouw: Yvon Jaspers spreekt verliefde boeren, Rob en Wendy zijn opgewonden

Jouke en Karlijn helemaal happy
Jouke koos voor Karlijn en zij zijn helemaal happy, ook tussen boer Hans en zijn Annette gaat het goed. Wendy weet nog niet zo goed wat ze voelt voor Rob, die wel vlinders in zijn buik heeft. De twee laten Yvon wel met rode wangen weten dat ze opgewonden zijn...

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt vrouw: Yvon Jaspers spreekt verliefde boeren, Rob en Wendy zijn opgewonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV