Beter! vanaf maandag op NPO 1: Tony (41) rijdt in scootmobiel maar wil gezonder leven

Beter! vanaf maandag op NPO 1: Tony (41) rijdt in scootmobiel maar wil gezonder leven

Vanaf vanavond kun je bij NPO 1 kijken naar het nieuwe programma Beter!. Antoinette Hertsenberg helpt vier bewoners van de volkswijk Voorstad in Deventer om een gezonder leven te leiden. Een van de deelnemers is Tony. Hij is 41 jaar, rijdt voornamelijk in een scootmobiel en hij is klaar voor een gezonder leven. Vooral omdat hij met zijn jonge zoontje wil kunnen spelen.

Bekijk het fragment uit Beter! in de video hieronder.

Het nieuwe programma Beter! is vanaf maandag 25 april wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Beter! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beter!</em> vanaf maandag op NPO 1: Tony (41) rijdt in scootmobiel maar wil gezonder leven Vanaf vanavond kun je bij NPO 1 kijken naar het nieuwe programma Beter!. Antoinette Hertsenberg helpt vier bewoners van de volkswijk Voorstad in Deventer om een gezonder leven te leiden. Een van de deelnemers is Tony. Hij is 41 jaar, rijdt voornamelijk in een scootmobiel en hij is klaar voor een gezonder leven. Vooral omdat hij met zijn jonge zoontje wil kunnen spelen. Bekijk het fragment uit Beter! in de video hieronder. Het nieuwe programma Beter! is vanaf maandag 25 april wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Beter! terugkijken bij Gids.tv. Antoinette Hertsenberg waarschuwt voor operatie in buitenland: "Weet wat je doet!" Bekijk deze video » Jinek: Antoinette Hertsenberg over Beter!, waarin ze mensen uit Voorstad (Deventer) gezonder wil laten leven Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beter! vanaf maandag op NPO 1: Tony (41) rijdt in scootmobiel maar wil gezonder leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV