Emma Wortelboer weigerde HLF8 vanwege aangifte tegen Johnny de Mol

Emma Wortelboer weigerde HLF8 vanwege aangifte tegen Johnny de Mol

Maandag 25 april 2022 om 16:27

Emma Wortelboer vertelde zondagavond bij Media Inside dat ze heeft geweigerd om aan te schuiven bij HLF8. Presentator Johnny de Mol wordt door zijn ex Shima Kaes beschuldigd van ernstige mishandeling en poging tot doodslag. “Dat is wel een dingetje”, aldus Wortelboer.

Lees verder onder de video.

Emma Wortelboer weigerde <em>HLF8</em> vanwege aangifte tegen Johnny de Mol Emma Wortelboer vertelde zondagavond bij Media Inside dat ze heeft geweigerd om aan te schuiven bij HLF8. Presentator Johnny de Mol wordt door zijn ex Shima Kaes beschuldigd van ernstige mishandeling en poging tot doodslag. “Dat is wel een dingetje”, aldus Wortelboer. Lees verder onder de video. Johnny de Mol belde Emma Wortelboer met zijn kant van het verhaalEmma zou te gast zijn bij de talkshow, maar toen dit verhaal naar buiten kwam besloot ze af te zeggen. “Toen belde hij me op om zijn kant van het verhaal te doen. Toen dacht ik: ik kom alsnog niet. Ik voelde me daar niet prettig bij. Ik dacht: dan moet ik daar de roze olifant in de kamer gaan vermijden.” Bekijk de beelden van Media Inside hierboven. Media Inside is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johnny de Mol belde Emma Wortelboer met zijn kant van het verhaal
Emma zou te gast zijn bij de talkshow, maar toen dit verhaal naar buiten kwam besloot ze af te zeggen. “Toen belde hij me op om zijn kant van het verhaal te doen. Toen dacht ik: ik kom alsnog niet. Ik voelde me daar niet prettig bij. Ik dacht: dan moet ik daar de roze olifant in de kamer gaan vermijden.”

Bekijk de beelden van Media Inside hierboven.

Media Inside is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's