Oh, Wat Een Jaar!: Ruben Nicolai schrikt als Chantal Janzen geen broek aan heeft

Oh, Wat Een Jaar!: Ruben Nicolai schrikt als Chantal Janzen geen broek aan heeft

In Oh, Wat Een Jaar! krijgt Ruben Nicolai de schrik van zijn leven. Ze reizen terug naar het jaar 1982 en toen was de mode nogal anders dan vandaag de dag. Het lijkt er namelijk op dat Chantal Janzen geen broek aan heeft. De presentator twijfelt geen seconde en schiet te hulp…

Bekijk de video van Oh, Wat Een Jaar! hieronder.

Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Oh, Wat Een Jaar!</em>: Ruben Nicolai schrikt als Chantal Janzen geen broek aan heeft In Oh, Wat Een Jaar! krijgt Ruben Nicolai de schrik van zijn leven. Ze reizen terug naar het jaar 1982 en toen was de mode nogal anders dan vandaag de dag. Het lijkt er namelijk op dat Chantal Janzen geen broek aan heeft. De presentator twijfelt geen seconde en schiet te hulp… Bekijk de video van Oh, Wat Een Jaar! hieronder. Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk slaapkamer scène uit Oh, Wat een Jaar! 1982 met o.a. Froukje de Both Bekijk deze video » Oh , Wat een Jaar!: Welke film uit 1982 spelen Ruben, Chantal & Carlo na? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's