Henny Vrienten (1948-2022): componist, gitarist, maar vooral zanger van Doe Maar (video)

Henny Vrienten (1948-2022): componist, gitarist, maar vooral zanger van Doe Maar (video)

Componist en zanger Henny Vrienten is overleden. Hij was al langere tijd ziek.

Lees verder onder de video.

<em>Henny Vrienten</em> (1948-2022): componist, gitarist, maar vooral zanger van <em>Doe Maar</em> (video) Componist en zanger Henny Vrienten is overleden. Hij was al langere tijd ziek. Lees verder onder de video. Doe MaarHij werd vooral bekend als zanger van Doe Maar. Met de band scoorde hij de ene na de andere hit. De massahysterie was groot, tienermeisjes vielen flauw bij hun concerten. Maar alle aandacht en gekte kende ook een keerzijde. RTL Nieuws maakte een overzicht van het leven van Vrienten. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Laatste DWDD gemist? Henny Vrienten zingt afscheidslied Tot Zover Bekijk deze video » Video: Henny Vrienten (1948-2022) schreef afscheidslied DWDD Bekijk deze video »
Nieuws :
Henny Vrienten (1948-2022): componist, gitarist, maar vooral zanger van Doe Maar (video)

Doe Maar
Hij werd vooral bekend als zanger van Doe Maar. Met de band scoorde hij de ene na de andere hit. De massahysterie was groot, tienermeisjes vielen flauw bij hun concerten. Maar alle aandacht en gekte kende ook een keerzijde. RTL Nieuws maakte een overzicht van het leven van Vrienten.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Henny Vrienten (1948-2022): componist, gitarist, maar vooral zanger van Doe Maar (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV