Video: Max Verstappen bedankt vader Jos na winnen Laureus Award

Video: Max Verstappen bedankt vader Jos na winnen Laureus Award

Video: <em>Max Verstappen</em> bedankt vader Jos na winnen <em>Laureus Award</em> Na z'n overwinning op het circuit van Imola heeft Max Verstappen nog een prijs gekregen: de Laureus Award, voor sportman van het jaar, wereldwijd. De prijs wordt ook wel de Oscar van de sport genoemd. Max is de eerste Nederlander die de prijs wint. In bovenstaande video van RTL Nieuws zie je hoe Max zijn vader Jos bedankt. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Formule 1 GP van Emilia-Romagna: Max Verstappen wint de GP van Emilia-Romagna Bekijk deze video » Zien: Onsportieve Lewis Hamilton heeft Formule 1-seizoen al opgegeven Bekijk deze video » Humberto wil weten: zijn de problemen met auto Max Verstappen verleden tijd? Bekijk deze video »
Sport :
Video: Max Verstappen bedankt vader Jos na winnen Laureus Award

Na z'n overwinning op het circuit van Imola heeft Max Verstappen nog een prijs gekregen: de Laureus Award, voor sportman van het jaar, wereldwijd. De prijs wordt ook wel de Oscar van de sport genoemd. Max is de eerste Nederlander die de prijs wint. In bovenstaande video van RTL Nieuws zie je hoe Max zijn vader Jos bedankt.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Max Verstappen bedankt vader Jos na winnen Laureus Award of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV