RTL Nieuws: 'Macron wint, maar is president van een zwaar verdeeld land' (video)

RTL Nieuws: 'Macron wint, maar is president van een zwaar verdeeld land' (video)

<em>RTL Nieuws</em>: 'Macron wint, maar is president van een zwaar verdeeld land' (video) Emmanuel Macron mag nog eens vijf jaar door als president van Frankrijk. In de tweede ronde van de verkiezingen kreeg hij ruim 58 procent van de stemmen. Correspondent Eveline Bijlsma verwacht dat de Franse president het niet makkelijk gaat krijgen omdat het land politiek zwaar verdeeld is. Het zal moeilijk worden voldoende steun voor zijn beleid te vinden. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: premier Mark Rutte staat stil bij het overlijden van ‘veelzijdige’ Jan Rot Bekijk deze video » Zien: Duizenden Finse sluipschutters klaar voor eventuele Russische inval Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Russen laten enorme troep achter: 'Stadhuis onder gepoept' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: 'Macron wint, maar is president van een zwaar verdeeld land' (video)

Emmanuel Macron mag nog eens vijf jaar door als president van Frankrijk. In de tweede ronde van de verkiezingen kreeg hij ruim 58 procent van de stemmen. Correspondent Eveline Bijlsma verwacht dat de Franse president het niet makkelijk gaat krijgen omdat het land politiek zwaar verdeeld is. Het zal moeilijk worden voldoende steun voor zijn beleid te vinden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's