Nicolaas Veul in Khalid & Sophie over het overlijden van Henny Vrienten (video)

Nicolaas Veul in Khalid & Sophie over het overlijden van Henny Vrienten (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Nicolaas Veul in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over het overlijden van Henny Vrienten (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Nicolaas Veul was maandagavond te gast in Khalid & Sophie. Hij blikte terug op het leven en het werk van Henny Vrienten. Veul is al sinds zijn kindertijd fan van Doe Maar. 'Toen ik vijftien was had ik een 80s periode en toen bestelde ik hele grote boxen en kwam ik in contact met Doe Maar'. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nicolaas Veul in Khalid & Sophie over het overlijden van Henny Vrienten (video)

Nicolaas Veul was maandagavond te gast in Khalid & Sophie. Hij blikte terug op het leven en het werk van Henny Vrienten. Veul is al sinds zijn kindertijd fan van Doe Maar. 'Toen ik vijftien was had ik een 80s periode en toen bestelde ik hele grote boxen en kwam ik in contact met Doe Maar'.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV