Gasten HLF8 over 'muzikale duizendpoot' Henny Vrienten: "Hij had echt zijn brein together"

Gasten HLF8 over 'muzikale duizendpoot' Henny Vrienten: "Hij had echt zijn brein together"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 25 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Het komt voor velen als een knal binnen, het overlijden van Doe Maar bandlid Henny Vrienten. In HLF8 bespreken de gasten zijn carrière en het verschrikkelijke nieuws.

Gasten <em>HLF8</em> over 'muzikale duizendpoot' Henny Vrienten: &quot;Hij had echt zijn brein together&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 25 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het komt voor velen als een knal binnen, het overlijden van Doe Maar bandlid Henny Vrienten. In HLF8 bespreken de gasten zijn carrière en het verschrikkelijke nieuws. Muzikale duizendpootZo heeft onder andere Barry Hay weleens met deze muzikale duizendpoot samengewerkt, maar ook JB Meijers. "Hij had zijn brein iets meer together als ik", aldus Meijers. Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Muzikale duizendpoot
Zo heeft onder andere Barry Hay weleens met deze muzikale duizendpoot samengewerkt, maar ook JB Meijers. "Hij had zijn brein iets meer together als ik", aldus Meijers.

Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV