HLF8: festivals opnieuw in de problemen door staking politie?

HLF8: festivals opnieuw in de problemen door staking politie?

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 25 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: festivals opnieuw in de problemen door staking <em>politie</em>? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 25 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Ramon Meijerink is te gast bij HLF8 om het te hebben over het toegenomen geweld tegen de politie. Hij geeft aan dat er binnenkort mogelijk stakingen aan zitten te komen: "We zitten in een fase waarin wij acties gaan coördineren waar iedereen last van kan krijgen. Johnny de Mol vraagt of de festivals hierdoor in de problemen komen: "Het kan zijn dat je een kaartje hebt en dat het helaas pindakaas is", aldus Meijerink. Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ramon Meijerink is te gast bij HLF8 om het te hebben over het toegenomen geweld tegen de politie. Hij geeft aan dat er binnenkort mogelijk stakingen aan zitten te komen: "We zitten in een fase waarin wij acties gaan coördineren waar iedereen last van kan krijgen. Johnny de Mol vraagt of de festivals hierdoor in de problemen komen: "Het kan zijn dat je een kaartje hebt en dat het helaas pindakaas is", aldus Meijerink.

Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's