Advocaat Jeroen Rietbergen in zaak The Voice: "Hij wordt vals beschuldigd" (video)

Advocaat Jeroen Rietbergen in zaak The Voice: "Hij wordt vals beschuldigd" (video)

Het Openbaar Ministerie is een strafrechtelijk onderzoek begonnen tegen vier verdachten in de zaak rondom The Voice of Holland. Na de uitzending van BOOS waarin veel seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het licht kwam, zouden Ali B, en Jeroen Rietbergen nu officieel als verdachten worden aangemerkt.

Advocaat <em>Jeroen Rietbergen</em> in zaak <em>The Voice</em>: &quot;Hij wordt vals beschuldigd&quot; (video) Het Openbaar Ministerie is een strafrechtelijk onderzoek begonnen tegen vier verdachten in de zaak rondom The Voice of Holland. Na de uitzending van BOOS waarin veel seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het licht kwam, zouden Ali B, en Jeroen Rietbergen nu officieel als verdachten worden aangemerkt. MoeilijkHet is echter nog niet helemaal duidelijk of Marco Borsato en Martijn N. ook als verdachten worden aangemerkt, maar er moeten nog twee verdachten zijn volgens het OM. De advocaat van Jeroen Rietbergen reageert op de situatie: "Deels heeft hij dit over zichzelf afgeroepen, maar hij wordt vals beschuldigd, dat maakt het moeilijk voor hem." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Advocaat Jeroen Rietbergen in zaak The Voice: "Hij wordt vals beschuldigd" (video)

Moeilijk
Het is echter nog niet helemaal duidelijk of Marco Borsato en Martijn N. ook als verdachten worden aangemerkt, maar er moeten nog twee verdachten zijn volgens het OM. De advocaat van Jeroen Rietbergen reageert op de situatie: "Deels heeft hij dit over zichzelf afgeroepen, maar hij wordt vals beschuldigd, dat maakt het moeilijk voor hem."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV