Jack van Gelder en Guus Hiddink in HLF8 over Johan Cruijff: "Beste teamspeler ooit geweest"

Jack van Gelder en Guus Hiddink in HLF8 over Johan Cruijff: "Beste teamspeler ooit geweest"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 25 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jack van Gelder</em> en Guus Hiddink in <em>HLF8</em> over Johan Cruijff: &quot;Beste teamspeler ooit geweest&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 25 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het is vandaag exact 75 jaar geleden dat een legende werd geboren. De inmiddels overleden Johan Cruijff werd geboren in Amsterdam en werd een voetballer die bij menig liefhebber in het geheugen gegrift staat. Jack van Gelder en Guus Hiddink halen herinneringen op en vertellen nogmaals waarom Cruijff zo'n legende is: "Cruijf is verreweg de beste teamspeler ooit geweest." Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is vandaag exact 75 jaar geleden dat een legende werd geboren. De inmiddels overleden Johan Cruijff werd geboren in Amsterdam en werd een voetballer die bij menig liefhebber in het geheugen gegrift staat. Jack van Gelder en Guus Hiddink halen herinneringen op en vertellen nogmaals waarom Cruijff zo'n legende is: "Cruijf is verreweg de beste teamspeler ooit geweest."

Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's