Chateau Bijstand gemist? Maxime haalt vieze grap uit met Martien: "Godverdomme!"

Chateau Bijstand gemist? Maxime haalt vieze grap uit met Martien: "Godverdomme!"

Maandag 25 april 2022 om 22:11

Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 25 april. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijkenwww.gids.tv/tv-gids/uitzending/chateau-bijstand/6715198 bij Gids.tv.

<em>Chateau Bijstand</em> gemist? Maxime haalt vieze grap uit met Martien: &quot;Godverdomme!&quot; Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 25 april. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijkenwww.gids.tv/tv-gids/uitzending/chateau-bijstand/6715198 bij Gids.tv. Een glaasje wijn, daar hebben Maxime en Erica wel zin in bij thuiskomst. Maxime is zo vriendelijk om er eentje in te schenken. Martien lust natuurlijk ook, niet wetende dat hij geen wijntje krijgt, maar een glas olijfolie voor de scrub. Die heeft hij er notabene zelf neergezet. "Godverdomme", schreeuwt hij terwijl hij de substantie uitspuugt. Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Een glaasje wijn, daar hebben Maxime en Erica wel zin in bij thuiskomst. Maxime is zo vriendelijk om er eentje in te schenken. Martien lust natuurlijk ook, niet wetende dat hij geen wijntje krijgt, maar een glas olijfolie voor de scrub. Die heeft hij er notabene zelf neergezet. "Godverdomme", schreeuwt hij terwijl hij de substantie uitspuugt.

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's