Zien: Johan Derksen gooit bloemen voor vrouw meteen op de grond in Vandaag Inside

Zien: Johan Derksen gooit bloemen voor vrouw meteen op de grond in Vandaag Inside

Dinsdag 26 april 2022 om 08:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Johan Derksen</em> gooit bloemen voor vrouw meteen op de grond in <em>Vandaag Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Barbara Barend kwam maandagavond langs in de studio van Vandaag Inside om Johan Derksen te verrassen. Zijn biografie Derksen is door de lezers van het magazine Helden namelijk verkozen tot Sportboek van het Jaar. Barend heeft ook een bos bloemen voor de vrouw van Derksen meegenomen, maar daar moet hij niets van hebben; die gooit de analist meteen op de grond. Ook Derksens dankwoord is hilarisch: "Er zijn nog mensen in dit land met gevoel voor kwaliteit en een goede smaak." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Barbara Barend kwam maandagavond langs in de studio van Vandaag Inside om Johan Derksen te verrassen. Zijn biografie Derksen is door de lezers van het magazine Helden namelijk verkozen tot Sportboek van het Jaar. Barend heeft ook een bos bloemen voor de vrouw van Derksen meegenomen, maar daar moet hij niets van hebben; die gooit de analist meteen op de grond. Ook Derksens dankwoord is hilarisch: "Er zijn nog mensen in dit land met gevoel voor kwaliteit en een goede smaak."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's