Op1 gemist? Adviseur Zelensky voorspelt einde oorlog, Mart de Kruif reageert

Op1 gemist? Adviseur Zelensky voorspelt einde oorlog, Mart de Kruif reageert

Maandag 25 april 2022 om 23:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Adviseur <em>Zelensky</em> voorspelt einde oorlog, <em>Mart de Kruif</em> reageert Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De militair adviseur van Zelensky voorspelt dat het nog ongeveer 2 á 3 weken zou duren voordat de oorlog tot een einde komt. Volgens oud-Commandant der Strijdkrachten Mart de Kruif zou hij weleens gelijk kunnen hebben: "Met die 70.000 man die Poetin nog heeft om te kunnen aanvallen, daarmee gaat hij die gok wagen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Adviseur Zelensky voorspelt einde oorlog, Mart de Kruif reageert

De militair adviseur van Zelensky voorspelt dat het nog ongeveer 2 á 3 weken zou duren voordat de oorlog tot een einde komt. Volgens oud-Commandant der Strijdkrachten Mart de Kruif zou hij weleens gelijk kunnen hebben: "Met die 70.000 man die Poetin nog heeft om te kunnen aanvallen, daarmee gaat hij die gok wagen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's