Op1: dit is waarom Tess Wester stopte bij topclub CSM Boekarest

Op1: dit is waarom Tess Wester stopte bij topclub CSM Boekarest

Maandag 25 april 2022 om 23:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: dit is waarom Tess Wester stopte bij topclub <em>CSM Boekarest</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tess Wester speelde vorig jaar bij de Europese topclub CSM Boekarest als handbalster, een droom zou je zeggen. Toch besloot ze voor zichzelf te kiezen en niet terug te gaan naar de club. Bij het Nederlandse team heeft ze het veel meer naar haar zin en toen ze niet terug wilde naar Roemenië, wist ze genoeg: "Ik heb ook wel snel de keus gemaakt om mezelf dat niet nog een jaar aan te doen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: dit is waarom Tess Wester stopte bij topclub CSM Boekarest

Tess Wester speelde vorig jaar bij de Europese topclub CSM Boekarest als handbalster, een droom zou je zeggen. Toch besloot ze voor zichzelf te kiezen en niet terug te gaan naar de club. Bij het Nederlandse team heeft ze het veel meer naar haar zin en toen ze niet terug wilde naar Roemenië, wist ze genoeg: "Ik heb ook wel snel de keus gemaakt om mezelf dat niet nog een jaar aan te doen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's