Leo Blokhuis lovend over Henny Vrienten: "Lichtend voorbeeld voor Nederlandstalige bands"

Leo Blokhuis lovend over Henny Vrienten: "Lichtend voorbeeld voor Nederlandstalige bands"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Leo Blokhuis</em> lovend over <em>Henny Vrienten</em>: &quot;Lichtend voorbeeld voor Nederlandstalige bands&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Uiteraard werd ook in Op1 uitgebreid stil gestaan bij het overlijden van Henny Vrienten, de frontman van Doe Maar - die ook een glansrijke solocarrière kende en veel filmmuziek schreef. Volgens muziekkenner Leo Blokhuis waren Henny Vrienten en Doe Maar een lichtend voorbeeld voor alle bands die aan het begin van de jaren tachtig besloten Nederlandstalige muziek te maken, zoals Het Goede Doel en Drukwerk. "Doe Maar liet zien hoe groot je daarmee kon worden," aldus Blokhuis. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Leo Blokhuis lovend over Henny Vrienten: "Lichtend voorbeeld voor Nederlandstalige bands"

Uiteraard werd ook in Op1 uitgebreid stil gestaan bij het overlijden van Henny Vrienten, de frontman van Doe Maar - die ook een glansrijke solocarrière kende en veel filmmuziek schreef. Volgens muziekkenner Leo Blokhuis waren Henny Vrienten en Doe Maar een lichtend voorbeeld voor alle bands die aan het begin van de jaren tachtig besloten Nederlandstalige muziek te maken, zoals Het Goede Doel en Drukwerk. "Doe Maar liet zien hoe groot je daarmee kon worden," aldus Blokhuis.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV