Johan Derksen (73) heeft oogje op Annemiek van Vleuten (39): "Heel leuk meisje"

Johan Derksen (73) heeft oogje op Annemiek van Vleuten (39): "Heel leuk meisje"

Dinsdag 26 april 2022 om 08:45

Hoewel Johan Derksen gelukkig getrouwd lijkt te zijn, kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. Hij wil graag van Roxane Knetemann weten of Annemiek van Vleuten een partner heeft, want hij vindt haar "een heel leuk meisje".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> (73) heeft oogje op <em>Annemiek van Vleuten</em> (39): &quot;Heel leuk meisje&quot; Hoewel Johan Derksen gelukkig getrouwd lijkt te zijn, kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. Hij wil graag van Roxane Knetemann weten of Annemiek van Vleuten een partner heeft, want hij vindt haar "een heel leuk meisje". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. LeeftijdsverschilVoor Derksen lijkt het leeftijdsverschil (hij is 73, zij is 39) geen issue te zijn. Het zorgt voor hilariteit aan tafel bij Vandaag Inside, maar Derksen geeft aan echt onder de indruk te zijn van Van Vleuten en vrouwenwielrennen in het algemeen: "Vrouwenvoetbal kan me niet boeien, want dat lijkt niet op voetbal, maar het vrouwenwielrennen is een echte koers." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Leeftijdsverschil
Voor Derksen lijkt het leeftijdsverschil (hij is 73, zij is 39) geen issue te zijn. Het zorgt voor hilariteit aan tafel bij Vandaag Inside, maar Derksen geeft aan echt onder de indruk te zijn van Van Vleuten en vrouwenwielrennen in het algemeen: "Vrouwenvoetbal kan me niet boeien, want dat lijkt niet op voetbal, maar het vrouwenwielrennen is een echte koers."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's