Jinek: hysterische Doe Maar-fan van weleer, Linda, was straalverliefd op de mannen

Jinek: hysterische Doe Maar-fan van weleer, Linda, was straalverliefd op de mannen

Linda Voortman, die zichzelf als een hysterische Doe Maar-fan van weleer bestempeld, was maandagavond te gast bij Jinek vanwege het overlijden van Henny Vrienten. Ze nam een prachtige foto mee, waarop te zien is hoe ze als 13-jarig meisje intens genoot van een concert van de heren: "Ze waren knap, ik was verliefd, en ik wilde dat ze mij zagen. De muziek vond ik absoluut heel mooi. Van de teksten begrepen we niets maar dat maakte allemaal niet uit." Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 25 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: hysterische <em>Doe Maar-fan</em> van weleer, Linda, was straalverliefd op de mannen Linda Voortman, die zichzelf als een hysterische Doe Maar-fan van weleer bestempeld, was maandagavond te gast bij Jinek vanwege het overlijden van Henny Vrienten. Ze nam een prachtige foto mee, waarop te zien is hoe ze als 13-jarig meisje intens genoot van een concert van de heren: "Ze waren knap, ik was verliefd, en ik wilde dat ze mij zagen. De muziek vond ik absoluut heel mooi. Van de teksten begrepen we niets maar dat maakte allemaal niet uit." Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 25 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: hysterische Doe Maar-fan van weleer, Linda, was straalverliefd op de mannenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV