Shownieuws: 'Stef Bos verloor schoonmoeder bij ongeluk en dacht 3 uur dat zijn zoon ook dood was'

Shownieuws: 'Stef Bos verloor schoonmoeder bij ongeluk en dacht 3 uur dat zijn zoon ook dood was'

Dinsdag 26 april 2022 om 09:45

Stef Bos blijkt begin dit jaar een vreselijk drama te hebben meegemaakt, en verborgen gehouden. Wat is er gebeurd? "Twee van zijn drie kinderen en zijn schoonouders zijn betrokken geweest bij een zeer ernstig ongeluk in Zuid-Afrika. Zijn schoonvader kreeg een acute hartstilstand, reed vervolgens een ravijn in, en daarbij is zijn vrouw om het leven gekomen", vertelt Evert Santegoeds.

'Stef dacht 3 uur dat zijn zoon was overleden'
Ook een van de kinderen raakte ernstig gewond: 'Stef heeft zelfs drie uur lang gedacht dat zijn oudste zoon, Kolya van elf, was overleden. Later heeft die lang in het ziekenhuis gelegen, is er inmiddels bovenop gekomen", aldus de hoofdredacteur van Privé. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: '<em>Stef Bos</em> verloor schoonmoeder bij ongeluk en dacht 3 uur dat zijn zoon ook dood was' Stef Bos blijkt begin dit jaar een vreselijk drama te hebben meegemaakt, en verborgen gehouden. Wat is er gebeurd? "Twee van zijn drie kinderen en zijn schoonouders zijn betrokken geweest bij een zeer ernstig ongeluk in Zuid-Afrika. Zijn schoonvader kreeg een acute hartstilstand, reed vervolgens een ravijn in, en daarbij is zijn vrouw om het leven gekomen", vertelt Evert Santegoeds. 'Stef dacht 3 uur dat zijn zoon was overleden'Ook een van de kinderen raakte ernstig gewond: 'Stef heeft zelfs drie uur lang gedacht dat zijn oudste zoon, Kolya van elf, was overleden. Later heeft die lang in het ziekenhuis gelegen, is er inmiddels bovenop gekomen", aldus de hoofdredacteur van Privé. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: BN'ers slopen één blikje bier-regel Koningsdag Amsterdam Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's