Royce de Vries: 'Rachel Hazes wil antwoorden van Roxeanne' (video)

Royce de Vries: 'Rachel Hazes wil antwoorden van Roxeanne' (video)

Dinsdag 26 april 2022 om 13:05

Royce de Vries staat Rachel Hazes bij in de zogenaamde volmachtzaak die zij aanspant tegen oud zakenpartners: "Ze had eind 2016 geestelijke en lichamelijke problemen. Omdat zij niet goed voor haarzelf en voor het bedrijf kon zorgen heeft zij aan 3 gevolmachtigden een volmacht verstrekt. Na intrekking van die volmacht, na anderhalf jaar, is ze erachter gekomen dat daar misbruik van is gemaakt en dat grote bedragen zijn verdwenen", vertelt de advocaat.

'Roxeanne geeft antwoorden niet'
Een van de getuigen die Rachel wil horen is haar dochter Roxeanne, die daar zelf niet op zit te wachten. Toch wil de bekendste weduwe van Nederland van geen wijken weten: "Ze kon niet anders. Buiten de rechter is veel geprobeerd om antwoord te krijgen op de vragen en die antwoorden werden steeds niet gegeven. Vandaar dat het noodzakelijk was om het toch te doen", aldus De Vries. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Royce de Vries: '<em>Rachel Hazes</em> wil antwoorden van Roxeanne' (video) Royce de Vries staat Rachel Hazes bij in de zogenaamde volmachtzaak die zij aanspant tegen oud zakenpartners: "Ze had eind 2016 geestelijke en lichamelijke problemen. Omdat zij niet goed voor haarzelf en voor het bedrijf kon zorgen heeft zij aan 3 gevolmachtigden een volmacht verstrekt. Na intrekking van die volmacht, na anderhalf jaar, is ze erachter gekomen dat daar misbruik van is gemaakt en dat grote bedragen zijn verdwenen", vertelt de advocaat. 'Roxeanne geeft antwoorden niet'Een van de getuigen die Rachel wil horen is haar dochter Roxeanne, die daar zelf niet op zit te wachten. Toch wil de bekendste weduwe van Nederland van geen wijken weten: "Ze kon niet anders. Buiten de rechter is veel geprobeerd om antwoord te krijgen op de vragen en die antwoorden werden steeds niet gegeven. Vandaar dat het noodzakelijk was om het toch te doen", aldus De Vries. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: BN'ers slopen één blikje bier-regel Koningsdag Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Royce de Vries: 'Rachel Hazes wil antwoorden van Roxeanne' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's