Royce de Vries: 'Rachel Hazes wil antwoorden van Roxeanne' (video)

Royce de Vries: 'Rachel Hazes wil antwoorden van Roxeanne' (video)

Royce de Vries staat Rachel Hazes bij in de zogenaamde volmachtzaak die zij aanspant tegen oud zakenpartners: "Ze had eind 2016 geestelijke en lichamelijke problemen. Omdat zij niet goed voor haarzelf en voor het bedrijf kon zorgen heeft zij aan 3 gevolmachtigden een volmacht verstrekt. Na intrekking van die volmacht, na anderhalf jaar, is ze erachter gekomen dat daar misbruik van is gemaakt en dat grote bedragen zijn verdwenen", vertelt de advocaat.

'Roxeanne geeft antwoorden niet'
Een van de getuigen die Rachel wil horen is haar dochter Roxeanne, die daar zelf niet op zit te wachten. Toch wil de bekendste weduwe van Nederland van geen wijken weten: "Ze kon niet anders. Buiten de rechter is veel geprobeerd om antwoord te krijgen op de vragen en die antwoorden werden steeds niet gegeven. Vandaar dat het noodzakelijk was om het toch te doen", aldus De Vries. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Royce de Vries: '<em>Rachel Hazes</em> wil antwoorden van Roxeanne' (video) Royce de Vries staat Rachel Hazes bij in de zogenaamde volmachtzaak die zij aanspant tegen oud zakenpartners: "Ze had eind 2016 geestelijke en lichamelijke problemen. Omdat zij niet goed voor haarzelf en voor het bedrijf kon zorgen heeft zij aan 3 gevolmachtigden een volmacht verstrekt. Na intrekking van die volmacht, na anderhalf jaar, is ze erachter gekomen dat daar misbruik van is gemaakt en dat grote bedragen zijn verdwenen", vertelt de advocaat. 'Roxeanne geeft antwoorden niet'Een van de getuigen die Rachel wil horen is haar dochter Roxeanne, die daar zelf niet op zit te wachten. Toch wil de bekendste weduwe van Nederland van geen wijken weten: "Ze kon niet anders. Buiten de rechter is veel geprobeerd om antwoord te krijgen op de vragen en die antwoorden werden steeds niet gegeven. Vandaar dat het noodzakelijk was om het toch te doen", aldus De Vries. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Video: Rachel Hazes heeft het zwaar in BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden Bekijk deze video » Shownieuws: hierom wil Rachel Hazes Roxeanne in de rechtbank zien Bekijk deze video » Zien: BN'ers slopen één blikje bier-regel Koningsdag Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Royce de Vries: 'Rachel Hazes wil antwoorden van Roxeanne' (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV