Bekijk de promo van Filemon en de Complotten seizoen 2: "Intelligente mensen hebben het door"

Bekijk de promo van Filemon en de Complotten seizoen 2: "Intelligente mensen hebben het door"

Dinsdag 26 april 2022 om 13:02

Gisteren begon het tweede seizoen van Filemon en de complotten. In dit programma volgt presentator Filemon Wesselink mensen die geloven in wat de meeste Nederlanders 'complottheorieën' zouden noemen. Bekijk de promo van dit seizoen hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van <em>Filemon en de Complotten</em> seizoen 2: &quot;Intelligente mensen hebben het door&quot; Gisteren begon het tweede seizoen van Filemon en de complotten. In dit programma volgt presentator Filemon Wesselink mensen die geloven in wat de meeste Nederlanders 'complottheorieën' zouden noemen. Bekijk de promo van dit seizoen hieronder. Lees verder onder de video. Intelligente mensen"Mensen met veel intelligentie hebben door wat er op hoog niveau gebeurt", wordt in de promo van Filemon en de Complotten gezegd. De onderwerpen vaccincaties, oorlog en ruimteschepen komen voorbij. Bekijk de promo hierboven. Het nieuwe seizoen van Filemon en de complotten is vanaf maandag 25 april wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Filemon en de complotten terugkijken bij Gids.tv.

Intelligente mensen
"Mensen met veel intelligentie hebben door wat er op hoog niveau gebeurt", wordt in de promo van Filemon en de Complotten gezegd. De onderwerpen vaccincaties, oorlog en ruimteschepen komen voorbij. Bekijk de promo hierboven.

Het nieuwe seizoen van Filemon en de complotten is vanaf maandag 25 april wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Filemon en de complotten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's