André van Duin ziet Janny's ijsschep aan voor poepschepje: "Ja, voor de hond?"

André van Duin ziet Janny's ijsschep aan voor poepschepje: "Ja, voor de hond?"

Janny van der Heijden en André van Duin zijn na de kwart finale samen op pad. Ze gaan ijs maken bij Massimo. Janny neemt haar eigen ijsschepje mee, dat Van Duin aanziet voor een poepschepje. Janny kan er wel om lachen. Ze proeven de ijssmaken en genieten volop. Bekijk het leuke fragment hieronder.

Heel Holland Bakt is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.

<em>André van Duin</em> ziet Janny's ijsschep aan voor <em>poepschepje</em>: &quot;Ja, voor de hond?&quot; Janny van der Heijden en André van Duin zijn na de kwart finale samen op pad. Ze gaan ijs maken bij Massimo. Janny neemt haar eigen ijsschepje mee, dat Van Duin aanziet voor een poepschepje. Janny kan er wel om lachen. Ze proeven de ijssmaken en genieten volop. Bekijk het leuke fragment hieronder. Heel Holland Bakt is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden van de Heel Holland Bakt-kwart finale: "Nu wil je het einde halen ook" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's