Zien: Beelden gemartelde Naima Jillal gevonden op telefoon Ridouan Taghi

Zien: Beelden gemartelde Naima Jillal gevonden op telefoon Ridouan Taghi

Een mogelijke doorbraak in de verdwijningszaak van de zogenaamde 'Godmother of coke' Naima Jillal. Het Parool meldt dat er op een telefoon, die gevonden werd bij de aanhouding van Ridouan Taghi, foto's zijn aangetroffen van een naakte, gemartelde vrouw. Justitie vermoedt dat het Jillal is die op deze gruwelijke beelden te zien is.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Beelden gemartelde <em>Naima Jillal</em> gevonden op telefoon <em>Ridouan Taghi</em> Een mogelijke doorbraak in de verdwijningszaak van de zogenaamde 'Godmother of coke' Naima Jillal. Het Parool meldt dat er op een telefoon, die gevonden werd bij de aanhouding van Ridouan Taghi, foto's zijn aangetroffen van een naakte, gemartelde vrouw. Justitie vermoedt dat het Jillal is die op deze gruwelijke beelden te zien is. Tekst gaat verder onder de video. Naima JillalOp de foto's die in RTL Boulevard worden getoond, is een sympathieke en goedlachse vrouw te zien. Maar Jillal is zeker geen onbekende in het criminele circuit. In het verleden werd ze verdacht van delicten als diefstal, handel in softdrugs, hennepteelt, mishandeling, valsheid in geschrifte en bedreiging. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard gemist? In dit hotel overnachten de Oranjes vanavond Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Linda Hakeboom ondergaat borstkanker controlescan Bekijk deze video » André Rieu klaar voor Koningsdag: "Wil morgen walsje doen met koningin Máxima" Bekijk deze video » Zien: Nick Schilder mist aftrap Vrienden van Amstel vanwege zware keelontsteking Bekijk deze video » Video: Cast Downtown Abbey lyrisch over nieuwe film 'Downton Abbey: A New Era' Bekijk deze video » Zien: Rachel Hazes en Royce de Vries eisen duidelijkheid van Roxeanne Hazes Bekijk deze video »
TV :
Zien: Beelden gemartelde Naima Jillal gevonden op telefoon Ridouan Taghi

Naima Jillal
Op de foto's die in RTL Boulevard worden getoond, is een sympathieke en goedlachse vrouw te zien. Maar Jillal is zeker geen onbekende in het criminele circuit. In het verleden werd ze verdacht van delicten als diefstal, handel in softdrugs, hennepteelt, mishandeling, valsheid in geschrifte en bedreiging.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV