Khalid & Sophie gemist? Actrice Olga Zuiderhoek gaat het theater in

Khalid & Sophie gemist? Actrice Olga Zuiderhoek gaat het theater in

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Actrice <em>Olga Zuiderhoek</em> gaat het theater in Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Actrice Olga Zuiderhoek gaat het theater in met de voorstelling 'Wat er ook gebeurt, er klinkt muziek'. Vernoemd naar haar lievelingslied. Waarom is dat haar lievelingslied? Bij Khalid & Sophie geeft ze antwoord op die vraag. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Actrice Olga Zuiderhoek gaat het theater in

Actrice Olga Zuiderhoek gaat het theater in met de voorstelling 'Wat er ook gebeurt, er klinkt muziek'. Vernoemd naar haar lievelingslied. Waarom is dat haar lievelingslied? Bij Khalid & Sophie geeft ze antwoord op die vraag.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV