Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe beelden neergestoken vrouw in Vlaardingen

Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe beelden neergestoken vrouw in Vlaardingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Nieuwe beelden <em>neergestoken</em> vrouw in <em>Vlaardingen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 april terugkijken. Een 21-jarige vrouw is afgelopen zaterdag 16 april laat in Vlaardingen al rijdend op haar fiets neergestoken na een hockeyfeest. De politie heeft nieuwe beelden van de verdachte gepubliceerd in de hoop op een doorbraak in de zaak. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe beelden neergestoken vrouw in Vlaardingen

Een 21-jarige vrouw is afgelopen zaterdag 16 april laat in Vlaardingen al rijdend op haar fiets neergestoken na een hockeyfeest. De politie heeft nieuwe beelden van de verdachte gepubliceerd in de hoop op een doorbraak in de zaak.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV