Zien: Johnny de Mol stopt met HLF8 na verdenking seksueel grensoverschrijdend gedrag

Zien: Johnny de Mol stopt met HLF8 na verdenking seksueel grensoverschrijdend gedrag

Johnny de Mol stopt voorlopig met zijn talkshow HLF8. Dat maakte de presentator dinsdagavond bekend in een statement tijdens zijn eigen programma. Er is deze week een nieuwe beschuldiging tegen de talkshowhost ingediend, het zou gaan om seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Johnny de Mol</em> stopt met <em>HLF8</em> na verdenking seksueel grensoverschrijdend gedrag Johnny de Mol stopt voorlopig met zijn talkshow HLF8. Dat maakte de presentator dinsdagavond bekend in een statement tijdens zijn eigen programma. Er is deze week een nieuwe beschuldiging tegen de talkshowhost ingediend, het zou gaan om seksueel grensoverschrijdend gedrag. Tekst gaat verder onder de video. Statement Johnny de Mol"Ik stop voorlopig met het presenteren van mijn programma. Bovenop de eerdere beschuldigingen en verdachtmakingen is er deze week een nieuwe anonieme valse beschuldiging geuit. Daardoor wordt het voor mij en de redactie nagenoeg onmogelijk de zaak voort te zetten", aldus Johnny de Mol na afloop van zijn talkshow. Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Emma Wortelboer weigerde HLF8 vanwege aangifte tegen Johnny de Mol Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Statement Johnny de Mol
"Ik stop voorlopig met het presenteren van mijn programma. Bovenop de eerdere beschuldigingen en verdachtmakingen is er deze week een nieuwe anonieme valse beschuldiging geuit. Daardoor wordt het voor mij en de redactie nagenoeg onmogelijk de zaak voort te zetten", aldus Johnny de Mol na afloop van zijn talkshow.

Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's