Opsporing Verzocht gemist? Jonge overvaller bedreigt caissière in Groningen

Opsporing Verzocht gemist? Jonge overvaller bedreigt caissière in Groningen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? <em>Jonge overvaller</em> bedreigt caissière in <em>Groningen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 april terugkijken. De politie in Groningen is opzoek naar een jonge overvaller die een supermarktcaissière heeft bedreigd. Volgens getuigen is de dader nauwelijks ouder dan 16. Hij had zijn gezicht bedekt, maar iemand uit zijn omgeving zou hem mogelijk kunnen herkennen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Jonge overvaller bedreigt caissière in Groningen

De politie in Groningen is opzoek naar een jonge overvaller die een supermarktcaissière heeft bedreigd. Volgens getuigen is de dader nauwelijks ouder dan 16. Hij had zijn gezicht bedekt, maar iemand uit zijn omgeving zou hem mogelijk kunnen herkennen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV