Opsporing Verzocht gemist? Aanhouding in onderzoek miljoenenroof Amsterdam

Opsporing Verzocht gemist? Aanhouding in onderzoek miljoenenroof Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? <em>Aanhouding</em> in onderzoek miljoenenroof <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 april terugkijken. Een primeur in Opsporing Verzocht, er is goed nieuws rond de miljoenenroof in Amsterdam van vorig jaar. De eerste verdachte zou namelijk zijn opgepakt. De politie maakt onder meer bekend dat in het noorden van Frankrijk een 36-jarige verdachte is aangehouden. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Aanhouding in onderzoek miljoenenroof Amsterdam

Een primeur in Opsporing Verzocht, er is goed nieuws rond de miljoenenroof in Amsterdam van vorig jaar. De eerste verdachte zou namelijk zijn opgepakt. De politie maakt onder meer bekend dat in het noorden van Frankrijk een 36-jarige verdachte is aangehouden.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV