Opsporing Verzocht gemist? Twee overvallen op supermarkten in Eindhoven

Opsporing Verzocht gemist? Twee overvallen op supermarkten in Eindhoven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Twee overvallen op supermarkten in <em>Eindhoven</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 april terugkijken. In Eindhoven zijn twee overvallen gepleegd op supermarkten, vermoedelijk voor dezelfde dader. Slachtoffers en getuigen van beide incidenten meldden dat de overvaller blond haar en blauwe ogen had. Wie weet meer over deze dader(s)? Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Twee overvallen op supermarkten in Eindhoven

In Eindhoven zijn twee overvallen gepleegd op supermarkten, vermoedelijk voor dezelfde dader. Slachtoffers en getuigen van beide incidenten meldden dat de overvaller blond haar en blauwe ogen had. Wie weet meer over deze dader(s)?

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's