Steven Brunswijk in Vandaag Inside over boycot Oranje: "Ik mag toch zitten waar ik wil"

Steven Brunswijk in Vandaag Inside over boycot Oranje: "Ik mag toch zitten waar ik wil"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Steven Brunswijk</em> in <em>Vandaag Inside</em> over boycot Oranje: &quot;Ik mag toch zitten waar ik wil&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Cabaretier en presentator Steven Brunswijk was te gast bij Vandaag Inside. Hij is sinds de boycot van het Nederlands elftal de eerste gast met een gedonkerde huidskleur, toch is hij niet bang voor de reactie vanuit kamp Oranje: "Ik ben toch mijn eigen individu, ik mag toch gaan zitten waar ik wil." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Cabaretier en presentator Steven Brunswijk was te gast bij Vandaag Inside. Hij is sinds de boycot van het Nederlands elftal de eerste gast met een gedonkerde huidskleur, toch is hij niet bang voor de reactie vanuit kamp Oranje: "Ik ben toch mijn eigen individu, ik mag toch gaan zitten waar ik wil."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV