De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Nasrdin Dchar gaat nieuwe misdaadserie maken

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Nasrdin Dchar gaat nieuwe misdaadserie maken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> gemist? <em>Nasrdin Dchar</em> gaat nieuwe misdaadserie maken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar is te gast in De Avondshow met Arjen Lubach. De acteur gaat na het succes van Mocro Maffia nu zelf een misdaadserie maken. Hij vertelt alles over zijn plannen bij Arjen aan de desk. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Inwoners Shanghai opgesloten door lockdown Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: Wie weet het meest over ons koningshuis? Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Nasrdin Dchar gaat nieuwe misdaadserie maken

Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar is te gast in De Avondshow met Arjen Lubach. De acteur gaat na het succes van Mocro Maffia nu zelf een misdaadserie maken. Hij vertelt alles over zijn plannen bij Arjen aan de desk.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Nasrdin Dchar gaat nieuwe misdaadserie maken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV