Op1 gemist? Eerste signalen van aanvallen op Russisch grondgebied

Op1 gemist? Eerste signalen van aanvallen op Russisch grondgebied

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Eerste signalen van aanvallen op <em>Russisch grondgebied</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Volgens oud-Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm zijn de eerste signalen van aanvallen op Russisch grondgebied: "Maandag is een groot brandstofdepot aangevallen. Er zijn zelfs meldingen van een ontploffing bij een wapenfabriek rondom Moskou." Hoe cruciaal zullen de komende weken worden? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Eerste signalen van aanvallen op Russisch grondgebied

Volgens oud-Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm zijn de eerste signalen van aanvallen op Russisch grondgebied: "Maandag is een groot brandstofdepot aangevallen. Er zijn zelfs meldingen van een ontploffing bij een wapenfabriek rondom Moskou." Hoe cruciaal zullen de komende weken worden?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's